Polár Weboldal és Polár Webáruház Modul
Mutassa be cégét a világnak vagy bővítse vásárlói körét!

Használja ki az internet nyújtotta lehetőségeket! A Polár Webáruházak nagy előnye, hogy a képek és leírások közvetlenül a Polár Kereskedelmi Rendszerből töltődnek fel. A webáruházban keletkezett megrendelések megjelennek a kereskedelmi rendszerben és azonnal feldolgozhatóvá válnak.


Polár Weboldalak

A cégünk által készített weblapoknál elsődleges szempont az átlátható szerkezet és egyszerű navigálás. A design mindig egyedi, a megrendelő igényeit minden alkalommal figyelembe vesszük. Lehetőséget adunk arra is, hogy a fejlesztés egyes szakaszaiban a megrendelő a weboldalt megtekintse és esetleg további ötleteket és javaslatokat tegyen a fejlesztés folytatására.


Polár Webáruház

A webshopok egyre népszerűbbek és keresettebbek a vásárlók körében. A Polár Webáruházak előnye, hogy a termékek és a hozzájuk tartozó képek és leírás a Polár Kereskedelmi Információs Rendszerből töltődnek fel. Természetesen a webáruházban keletkezett megrendelések is letöltődnek a kereskedelmi rendszerbe, ahol könnyen és gyorsan feldolgozhatóvá válnak. Webáruházaink készítésekor is figyelembe vesszük a megrendelő igényeit, mind a funkcionalitás, mind a design terén.