Polár Trafik Rendszer
Az NDN Zrt. által minősített komplex megoldás.

A 2013-as szoftver minősítés óta jelentős fejlesztendő feladatok kerültek az ND Nonprofit Zrt. által kidolgozott specifikációba, így a minősített szoftverekben is nagymértékű változtatásokat kellett bevezetni. Az ND Nonprofit Zrt. minden Minősített Szoftvergyártó esetében újraminősítést rendelt el. A Polár Trafik Rendszer 2016.11.04-én az újraminősítés folyamán 100%-ban megfelelt minden kritériumnak és előírásnak, mellyel egyidejűleg a szoftver verziószáma 3.0-ára változott.

Megoldásunkat bátran ajánljuk a kis településen üzemelő dohányboltok számára is, hiszen nincs kötelezően fizetendő havidíj! Ismerje meg a Polár Trafik Rendszert!


Ismerje meg a Polár Trafik Rendszert

Az általunk kínált megoldás egy teljes értékű készletnyilvántartó és számlázó programot tartalmaz, amely az NDN Zrt. által támasztott követelmények mellett a rendszerindítástól, egészen az éves zárásig minden funkciót magába foglal. A Polár Trafik Rendszer cégünk több mint 20 éves kereskedelmi rendszerek fejlesztésében szerzett tapasztalatai alapján készült.


Amit tudni érdemes:

 • Nincs kötelezően fizetendő havidíj!
 • A termékek készlete miden bizonylat lezárása után azonnal aktualizálódik!
 • Automatikus kommunikáció az NDN Zrt. szerverével!

Polár ODBE Modul

A Polár Trafik Rendszer alkalmas az Országos Dohányboltellátó Kft.-től (ODBE) érkező szállítólevelek bevételezésére, valamint a programban lehetőségünk van megrendelések összeállítására és átadása az ODBE részére. A modul használatával a bevételezés folyamata lényegesen felgyorsul és ami még fontosabb, hogy pontosabbá válik.

Válassza a megfelelő konfigurációt!

Polár Trafik Rendszer + bármilyen hagyományos online pénztárgép

Az értékesítés folyamata a számítógépen kezdődik és a folyamat végén kézzel ütjük be a tételeket az online kassza megfelelő gyűjtőjébe, mely nincs összeköttetésben a Polár Trafik Rendszerrel. Ezt az üzemeltetési módot a kisebb forgalmú, kevesebb terméket forgalmazó dohányboltoknak javasoljuk.

Polár Trafik Rendszer + Rendszerbe kötött Micra Jota M

Az értékesítés folyamata kizárólag a Micra Jota M online kasszán történik. A nyugta lezárása után a készletek azonnal aktualizálódnak a Polár Trafik Rendszerben. Ezt a konfigurációt a széles kínálattal rendelkező, nagy forgalmú üzleteknek ajánljuk, ahol kulcsfontosságú a gyors kiszolgálás.


A Polár Trafik Rendszer főbb funkciói:

 • Gyors és egyszerű értékesítés.

 • Kézi vagy ODBE elektronikus bevételezés
 • Rendkívüli készletmozgások (selejtezés, saját felhasználás, leltár korrekció) kezelése.
 • Beépített teljes körű leltározás és lekérdező modul, Nemzeti Dohányboltok számára készített speciális kimutatásokkal.
 • Hálózatos működési mód, tetszőleges számú kassza és irodai munkaállomás.

Rendelhető modulok

 • Polár Excel Modul: Kimutatások exportálását teszi lehetővé Microsoft Excelbe.
 • Polár Android Modul: Applikáció androidos telefonokra és táblagépekre. Az alkalmazással aktuális készlet és forgalmi információkat kérdezhetünk le, de lehetőségünk van megrendelés összeállítására és feltöltésére az ODBE rendszerébe.
 • Polár Vonalkód Nyomtató Program: Segítségével egyszerűen és gyorsan nyomtathatunk vonalkódos polccímkét vagy öntapadós címkét a vonalkóddal nem rendelkező termékeknek.
 • Polár Vevőkártya Modul: A programba beregisztrált vevőkhöz vagy vevő csoportokoz egyedi árakat vagy százalékos kedvezményeket rendelhetünk.

Speciális ajánlataink!

Kis településen üzemelő Nemzeti Dohányboltok részére

A kis forgalmú üzletek támogatása céljából egyedi kedvezményekkel várjuk azokat az érdeklődőket, akik 1000 fő alatti településen üzemeltetnek Nemzeti Dohányboltot. Célunk az, hogy ezek az üzletek is eleget tudjanak tenni az adatszolgáltatási kötelezettségeiknek - lehetőségeikhez mérten - nagy anyagi ráfordítás nélkül. Az ajánlat keretein belül egyedi kedvezményeket biztosítunk a szoftverek áraiból.

Meglévő minősített szoftverüket lecserélni kívánók részére

Ha nincs megelégedve a jelenlegi minősített trafik rendszerével, érdeklődjön bátran, hiszen programcsere akciónk keretein belül kedvező egyedi árajánlatot adunk. Igény szerint nyitási rendszerfelügyeletet is biztosítunk, hogy a Polár Trafik Rendszer bevezetése után zökkenőmentes legyen az első nap..