Választható Polár Modulok

A Polár Kereskedelmi Információs Rendszer számos modullal bővíthető, melyek segítségével gyorsabbá, pontosabbá és hatékonyabbá tehetők a napi rutin feladatok. A Polár Modulok maximálisan illeszkednek a kereskedelmi rendszerbe, átlátható és könnyű kezelhetőség jellemzik.


Polár Vonalkódos Vevőkártya Modul, Vevői Egyedi Ár Modul

A vonalkódos vevőkártyák elterjedt és népszerű eszköze a vevők megtartásához és számuk növeléséhez. A modul segítségével a Polár Kereskedelmi Információs Rendszerben regisztrált vevőkhöz egyedi árakat rendelhetünk, akár termékenként vagy termék főcsoportonként. Lehetőség van különböző vevőcsoportok kialakítására is, amibe vevőinket besorolhatjuk és így a csoportban beállított kedvezmények azonnal érvényesülnek. A vevőkártyás kedvezmények eladáskor azonnal érvényesülnek, a nyugta lezárása után a program kijelzi a kapott kedvezmény mértékét is. A Polár Vevőkártya Modul kompatibilis a Polár Jota Kereskedelmi Rendszerrel.


Polár Vonalkód Nyomtató Program

A Polár Vonalkód Nyomtató Program használatával nem kell többet bajlódnia a hosszadalmas kézi árazással, hiszen bármikor, bármely termékről azonnal nyomtatható vonalkódos polccímke. Lehetőség van egy adott bizonylaton, pl. egy bevételezésen szereplő összes termékről is címke nyomtatására. A szoftver egyszerre több címke méret használatára is alkalmas, így akár kisebb méretű öntapadós címkék segítségével vonalkódot gyárthatunk a kóddal nem rendelkező termékekre. A Polár Vonalkód Nyomtató Program kompatibilis a népszerű címkenyomtató berendezésekkel, pl: Intermec, Zebra vagy bizonyos típusú Godex nyomtatókkal is.


Polár Vonalkódos Mérlegvezérlő Modul

A csemegepultban történő kiszolgálás gyorsasága és pontossága nagyon fontos az élelmiszerüzleteknek, ezért szinte kihagyhatatlan a vonalkódos címkéket nyomtató mérlegek használata. A Polár Mérlegvezérlő Modul lehetővé teszi több mérleg egyidejű adatokkal való feltöltését is. Az egyes termékekhez hozzárendelhető a termék eltarthatósága napokban kifejezve, ami a mérleg által nyomtatott vonalkódos címkén is megjelenik.


Polár Vonalkódos Árellenőrző Modul

A vonalkódos árellenőrzők népszerű eszközök a vásárlók körében. A Polár Kereskedelmi Információs Rendszer tetszőleges számú árellenőrző készülék kezelésére képes. A berendezések frissítése automatikusan történik, nincs szükség felhasználói beavatkozásra, csupán be kell állítani a kívánt frissítési gyakoriságot. A termékek felismerése még több tízezres cikktörzs esetén is gyors, így a legnagyobb kereskedelmi egységekben is nyugodtan alkalmazható.


Polár Excel Modul

A Polár Kereskedelmi Információs Rendszerben számtalan egyedileg paraméterezhető lekérdezés található, melyek segítségével pontos információkhoz juthat. A Polár Excel Modul használatával a kereskedelmi rendszerben generált lekérdezések egy kattintással átemelhetőek Excelbe, így a különböző szűkítések, számítások, esetleg diagramok használata is lehetővé válik. A szoftverben megtalálható valamennyi lista konvertálható, valamint olyan listák is készíthetők, melyek egyből Excel formátumban készülnek el összetettségük miatt.


További Polár Modulok

 • Házipénztári Rendszer
 • Export Számla Modul
 • Deviza Számla Modul
 • Deviza Beszerzés Modul
 • Főkönyvi Feladás Modul
 • Termékfoglalás Modul
 • Szavatossági Idő Modul
 • Egyszerűsített Készpénzfizetési Számla Modul
 • Munkaszámos Könyvelés Modul
 • Kalória Számítás Modul
 • Gyűjtőszámlák Kezelése
 • Elektronikus Bejövő Bizonylatok Kezelése