Polár Adatgyűjtő Modul
Datalogic Memor adatgyűjtőkre

Ismerje meg a Polár Adatgyűjtő Modult, ami cégünk saját fejlesztésű szoftver terméke. Gyorsítsa fel a napi rutin feladatokat, mint az árubeszerzés vagy a leltározás. A szoftver speciális funkciókkal is rendelkezik, mint pl.: egyedi éttermi funkció vagy értékesítés.


Ismerje meg a a Polár Adatgyűjtő Modult

Az adatgyűjtő berendezések vonalkód olvasóval felszerelt hordozható tenyérszámítógépek. A Windows CE operációs rendszerre általunk kifejlesztett adatgyűjtő szoftver a Polár Kereskedelmi Információs Rendszerrel kétirányban kompatibilis. Az applikáció a termékek törzsadatait a kereskedelmi rendszerből kapja, majd a megfelelő művelet elvégzése után az információkat a kereskedelmi rendszernek átadja. Az adatgyűjtők használatával pontosabbá, kényelmesebbé és rugalmasabbá válik az adatok feldolgozása, és csökkenthetjük az adatok feldolgozási idejét. Mivel az adatgyűjtő hordozható, így az árubeszerzés, az értékesítés, az árellenőrzés vagy a leltározás során (a termékeken található vonalkód segítségével) az áru mozgatása és a vonalkódok kézi adatbevitele nélkül rögzíthetjük a megfelelő adatokat.


Hatékony munkaeszközök

Az adatgyűjtő felismeri és kezeli a szokásos kereskedelmi vonalkódokat (EAN-13, EAN-8, UPC, ...) és a mérlegkódokat is. Könnyen kezelhető "egykezes" számbillentyűzete segítségével lehetővé válik a vonalkóddal nem rendelkező termékek feldolgozása is. Az adatgyűjtő szoftvert a Datalogic Memor és az M3 Sky adatgyűjtőkre fejlesztettük ki. Mindkét adatgyűjtő kiváló olvasási teljesítményű lézer olvasóval van ellátva. Az adatgyűjtőre fejlesztett kiegészítések lehetővé teszik a szavatossági idő és a gyártási számok kezelését is. Ügyfeleink kérésére egyedi igényeknek megfelelő modulokat is fejlesztünk. Így születettek a megrendelések ellenőrzött bevitelét, valamint a leltáradatok azonnali - tehát az adatgyűjtőn történő - kiértékelését lehetővé tevő funkciók.


A kereskedelmen túl

A Polár Kereskedelmi Információs Rendszer éttermi változatában az adatgyűjtőt a rendelések felvételére és továbbítására is használhatjuk. A felvett rendelés tételeit vezeték nélküli hálózaton (WIFI-n) továbbítjuk a szerver felé, mely gondoskodik a megrendelések szelektív (konyhában és az italpultban történő) kinyomtatásáról. A fenti funkciók, valamint a készülékek ergonomikus kivitele (könnyen kezelhető billentyűzet, érintőképernyő) a Polár Adatgyűjtő Modult a Polár Kereskedelmi Információs Rendszer minőségi kiegészítőjévé teszi.